dissabte, 18 de novembre del 2017

El projecte del nom de la classe: El petit avet

Us fem una pinzellada del projecte que estem realitzant durant aquest primer trimestre. El tema escollit ha sorgit de la necessitat de posar nom a la classe. La Carme ens va explicar 4 contes i el conte que ens ha agradat més ha estat: “El Petit avet” . Ràpidament ens hem motivat per aprendre un munt de coses relacionades amb els personatges d'aquest conte: l'avet, el pollancre, el roure, els conills, el vent ...
La conversa està esdevenint una eina fonamental en el transcurs del projecte: ens deixem anar, expliquem tot el que sabem, les nostres reflexions, les nostres observacions, ... Dia si dia també aprenem a respectar el torn de paraula, a participar, a escoltar als companys, ... En definitiva és una eina que crea una sèrie d’hàbits que ens serviran per tota la vida.
Ens ha agradat molt fer les 3 sortides, per poble, per conèixer l'avet, el pollancre i el roure. En aquestes excursions hem afinat i augmentat les nostres capacitats d'observació.
En aquest moments ens estem fent experts amb conills primer hem contestat 4 reptes a partir de contes i de webs de l'ordinador i properament la Sofia ens portarà la seva mascota, el seu conillet nan, a la classe. 
Les activitats d'investigació les farem amb el vent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada